Välkommen till

Flyttstädning Täby

Flyttstädning Täby

Fokusera på din flytt

Familje Städ är en städfirma som arbetar med bland annat flyttstädning i Täby med omnejd. Med över 10 års erfarenhet inom städbranschen kan vi garantera dig en kvalitativt och effektivt genomförd flyttstädning. Målet med vår städning är att ge dig som kund ett skinande rent resultat och på så sätt underlätta för dig. Genom vår städning kommer du kunna fokusera på din flytt och att komma i ordning i din nya bostad. Givetvis använder vi oss av kvalitativa produkter och välbeprövade metoder, allt för att kunna leverera ett gediget resultat.

Flyttstädning Täby

Att flytta är energikrävande och kan bli långdraget. Flyttstädningen av den utflyttade bostaden blir ofta en jobbig del i processen. Vi vill kunna underlätta för dig och din flytt genom att ta hand om din flyttstädning. Med vårt arbete finns vi tillgängliga i hela Stockholmsområdet, däribland Täby.

Förstklassig städning

Vårt tillvägagångssätt för att göra varje individuell kund nöjd är att leverera ett väl genomfört arbete och en personlig service. Vår städning är utformad för att godkännas av hyresvärden och nästa inneboende i bostaden. Anlitar du oss kan du lita på att få en städning av bästa slag.

VÅRA TJÄNSTER

BODASTIGEN 1 LGH 1401, 151 68 Södertälje

Flyttstädning Täby

070-406 50 14