Välkommen till

Fönsterputs Danderyd

Fönsterputs Danderyd

Skinande rena fönster

Familje Städ är en städfirma som arbetar med bland annat fönsterputs i Danderyd med omnejd. Med över 10 års erfarenhet inom städbranschen kan vi garantera dig en kvalitativt och effektivt genomförd fönsterputsning. Målet med vår fönsterputsning är att ge dig som kund skinande rena fönster och på så sätt underlätta vardagen för dig. Fönsterputsningen kan kombineras med annan städning ifall så önskas. Givetvis använder vi oss av kvalitativa produkter och välbeprövade metoder, allt för att kunna leverera ett högklassigt resultat.

Fönsterputs Danderyd

Rena fönster bidrar till känslan av ett rent hem. Den skinande rena resultatet ökar trivsel och välbehag. Har man många fönster kan fönsterputsningen bli omfattande och långdragen. Genom vår hjälp kan du luta dig tillbaka under arbetets gång och njuta av det slutgiltiga resultatet. Med vårt arbete finns vi tillgängliga i hela Stockholmsområdet, däribland Danderyd.

Förstklassiga resultat

Vårt tillvägagångssätt för att göra samtliga kunder nöjda är att leverera ett väl genomfört arbete och en personlig service. Anlitar du oss för fönsterputsning kan du räkna med högkvalitativa resultat i form av glänsande fönster.

VÅRA TJÄNSTER

BODASTIGEN 1 LGH 1401, 151 68 Södertälje

Fönsterputs Danderyd

070-406 50 14