Välkommen till

Storstädning Nacka

Storstädning Nacka

En grundligare städning

Familje Städ är en städfirma som arbetar med bland annat storstädning i Nacka med omnejd. Med över 10 års erfarenhet inom städbranschen kan vi garantera dig en storstädning anpassad utifrån de önskemål som just du har. En storstädning är grundligare än den vardagliga städningen, den kräver därmed mer tid och energi. Målet med vår städning är att ge dig som kund ett skinande rent resultat och på så sätt underlätta för dig. Anlita oss ifall du önskar en kvalitativt och effektivt genomförd storstädning. Givetvis använder vi oss av välbeprövade metoder och kvalitativa produkter, allt för att kunna leverera högkvalitativa resultat.

Storstädning Nacka

Storstädningen är som sagt aningen mer omfattande än vad vanlig hemstädning är. Man behöver lägga ner mer kraft och energi på denna städning. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi genomföra din storstädning på ett effektivt sätt med ett bra resultat. Med vårt arbete finns vi tillgängliga i hela Stockholmsområdet, däribland Nacka.

Individanpassad städning

Vårt tillvägagångssätt för att göra varje individuell kund nöjd är att leverera ett väl genomfört arbete och en personlig service. Vår städfirma är flexibel, för att nå upp till dina förväntningar kommer vi skräddarsy storstädningen efter dina önskemål och behov.

VÅRA TJÄNSTER

BODASTIGEN 1 LGH 1401, 151 68 Södertälje

Storstädning Nacka

070-406 50 14