Välkommen till

Hemstädning Sundbyberg

Hemstädning Sundbyberg

En förenklad vardag

Familje Städ är en städfirma som arbetar med bland annat hemstädning i Sundbyberg med omnejd. Med över 10 års erfarenhet inom städbranschen kan vi garantera dig en hemstädning anpassad utifrån de önskemål som du har. Målet med vår städning är att ge dig som kund ett skinande rent resultat och på så sätt förenkla för dig i vardagen. Anlita oss ifall du önskar kvalitativ och effektiv hemstädning. Oavsett storlek på arbetet har vi kapacitet att kunna hantera det. Givetvis använder vi oss av välbeprövade metoder och kvalitativa produkter, allt för att kunna leverera ett kliniskt rena resultat.

Hemstädning Sundbyberg

Att komma hem till ett rent hem kan bidra till mindre stress, ökad trivsel och bättre hälsa. Genom att ta vår hjälp med hemstädning kommer du ha en sak mindre att tänka på i vardagen. Med vårt arbete utgår vi från Södertälje men är aktiva i hela Stockholmsområdet, däribland Sundbyberg.

Flexibelt arbete

Vårt tillvägagångssätt för att göra respektive kund nöjd är att leverera ett väl genomfört arbete i kombination med en personlig service. Vår städfirma är flexibel, för att nå upp till dina förväntningar kommer vi skräddarsy städningen efter de önskemål och behov som just du har.

VÅRA TJÄNSTER

BODASTIGEN 1 LGH 1401, 151 68 Södertälje

Hemstädning Sundbyberg

070-406 50 14