Välkommen till

Kontorsstädning Sollentuna

Kontorsstädning Sollentuna

En familjär och erfaren städfirma

Familje Städ är en städfirma som arbetar med bland annat kontorsstädning i Sollentuna med omnejd. Med över 10 års erfarenhet inom städbranschen kan vi garantera dig en städning anpassad utifrån de önskemål och behov som finns på ditt kontor. Anlita oss ifall du önskar kvalitativ och effektiv kontorsstädning. Oavsett storlek på arbetet kommer vi att kunna hantera det. Givetvis använder vi oss av välbeprövade metoder och kvalitativa produkter, allt för att kunna leverera ett skinande rent resultat.

Kontorsstädning Sollentuna

Att komma till ett fräscht kontor kan bidra till ökad trivsel och bättre hälsa bland medarbetarna. Genom att ta vår hjälp med kontorsstädning kommer du och dina medarbetare kunna fokusera helhjärtat på era arbetsuppgifter. Med vårt arbete är vi aktiva i hela Stockholmsområdet, däribland Sollentuna.

Flexibelt arbete

Vårt tillvägagångssätt för att göra varje kunden nöjd är ett väl genomfört arbete i kombination med en personlig service. Vår städfirma är flexibel, för att nå upp till dina förväntningar kommer vi skräddarsy städningen efter dina önskemål och behov.

VÅRA TJÄNSTER

BODASTIGEN 1 LGH 1401, 151 68 Södertälje

Kontorsstädning Sollentuna

070-406 50 14